Arhiva natječaja

Sadržaj

Arhiva natječaja

3. Natječaji iz 2021. godine

Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje uređenja, rekonstrukcije, izgradnje i opremanja sportskih građevina II. kategorije kojima upravljaju sportski klubovi-udruge iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga proisteklih iz Domovinskog rata iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

2. Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti u kulturi iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga u području socijalne djelatnosti i zaštite zdravlja iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga u području stvaralaštva mladih iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje uređenja, rekonstrukcije, izgradnje i opremanja sportskih građevina II. kategorije kojima upravljaju sportski klubovi-udruge, iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Odluka o odobravanju financijskih sredstava udrugama iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti udruga u području gospodarstva iz Proračuna Grada Osijeka u 2021.

Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje režijski troškova sportskih građevina II. kategorije kojima upravljaju sportski klubovi-udruge, iz Proračuna Grada Osijeka za 2021.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti u kulturi iz Proračuna Grada Osijeka za 2021.

Javni natječaj za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada Osijeka u 2021. sa natječajnom dokumentacijom

Gradske informacije

Naziv:

Grad Osijek

Sjedište:

F. Kuhača 9
31000 Osijek

Gradonačelnik: Ivan Radić, mag.oec.
Predsjednik Gradskog vijeća: Prof.dr.sc. Tihomir Florijančić
Kontakt:

Telefon: (031) 229 229

Skip to content