14.09.2020 - Gospodarstvo

Grad Osijek nastavlja pomagati poduzetnicima u prevladavanju korona krize

Raspisan novi Javni poziv za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka u 2020. – Gospodarska mjera za suzbijanje negativnih ekonomskih posljedica krize K-2020 II

 

 

Opširnije...

12.02.2020 - Gospodarstvo

Javni poziv poduzetnicima sa sjedištem u Osijeku – odlazak na regionalni sajam DIGITAL TAKEOVER 2020. – 13/03, Zagreb

Grad Osijek snosit će trošak organizacije putovanja autobusom, a u suradnji s organizatorom, 24sata d.o.o., osigurana je besplatna kotizacija

Opširnije...

30.07.2018 - Gospodarstvo

Osječki poduzetnici istaknuli zadovoljstvo gradskim potporama

I četvrta ovogodišnja grupa poduzetnika zahvalila Gradonačelniku te istaknula zadovoljstvo jednostavnošću i brzinom procedure dobivanja potpora.

Opširnije...

11.07.2018 - Gospodarstvo

Predstavljene mjere aktivne politike zapošljavanja

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš pozdravila je nazočne na  predstavljanju mjera aktivne politike zapošljavanja Ministarstva rada i mirovinskog sustava u Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Osijek.

Opširnije...

04.07.2018 - Gospodarstvo

Radionica za dostavu projektnih prijedloga za pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ i „Inovacijski vaučeri za MPS-ove“

Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna je edukacija za pozive certifikacije i inovacijskih vaučera  

 

Opširnije...

06.03.2018 - Gospodarstvo

RT-RK – budućnost u Osijeku

Već tri godine u Osijeku samozatajno djeluje tvrtka bez čijeg certifikata se ne ugrađuju softveri u automobile Audija, BMW-a i Mercedesa.

Opširnije...

05.03.2018 - Gospodarstvo

Najava: FORUM ICT -DRUŠTVO

Prvi Forum ICT-društvo održat će se  23. ožujka 2018.  u Osijeku, u organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije i Udruge Osijek Software City.  Tema je Utjecaj tehnološke dimenzije globalizacije na naše društvo i razvojne prilike koje se time otvaraju.

Opširnije...

02.03.2018 - Gospodarstvo

Otvoren 25. osječki proljetni sajam i 19. obrtnički sajam

Sajam koji je mjesto susreta ponude i potražnje, razmjene iskustava, savjetovanja i edukacija danas je svečano otvorio svoja vrata za brojne posjetitelje.

Opširnije...

27.02.2018 - Gospodarstvo

Slavonija i Baranja kao „destinacija zdravlja“

U Osijeku je predstavljen Klaster zdravstvenog turizma Pannonian Health koji za cilj ima unapređenje zdravstvene zaštite ljudi i kvalitete života.

Opširnije...

16.02.2018 - EU programi i projekti

Predstavljena aplikacija „IZI DO POTPORA“ by Tanja Kovačević

Grad Osijek otkupio je licencu za korištenje aplikacijskog rješenja „IZI DO POTPORA“ by Tanja Kovačević na godinu dana i stavio ju na raspolaganje i korištenje svim poslovnim subjektima Grada Osijeka (prema evidenciji sa sjedištem u Osijeku registrirano je 13.796 aktivnih pravnih subjekata -trgovačkih društava, obrta, udruga i OPG-ova). – istaknuo je gradonačelnik u uvodnom dijelu prezentacije održane danas u BIOS-u.

Opširnije...

26.01.2018 - Gospodarstvo

Rimac Automobili u Osijeku

Suradnjom osječkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Rimac Automobila u Osijeku je pokrenut novi studij Automobilsko računalstvo i komunikacije.

Opširnije...

1 2 3 4
Veličina slova