Koncertni ciklus Grada – ZSA ZSA

Objavljeno: 13.02.2020

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku 12. veljače 2020. u 19,30 sati održan je akustični pop koncert prigodom Valentinova, a u okviru programa Koncertnog ciklusa Grada.

ZSA ZSA je mlada i uspješna glazbenica iz Varaždina koja iza sebe ima mnogo nastupa i pjesama, no one koje su pokrenule pravu lavinu su njen duet sa Vannom, “Tragom tvojih tragova”, koji im je donio nominaciju za nagradu Porin, kao i solo singl „Pruži mi ruke“ i Kada budemo sami“, s kojim se predstavila na Šibenskom festivalu 2017. Svakako do sada najpoznatija pjesma je duet pod nazivom “Sve u meni se budi”, koji je snimila u suradnji s Damirom Kedžom te koji je odnio pobjedu na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

ZSA ZSA je također nominirana za nagrade Porin i Cesaricu te je otvarala oboje s pjesmom „Sve u meni se budi“. Pjesma je nagrađena kao hit godine od strane HDU-a te je ZSA ZSI, kao novoj pjevačici u usponu, dodijeljena nagrada za Najboljeg novog izvođača u 2017. Jedna od važnijih stvari koju treba izdvojiti je nastup na Izboru za dječju pjesmu Eurovizije 2006., gdje se plasirala na 2. mjesto.

Skip to content