Zdravlja, sreće i ljubavi za idućih 366 dana

Objavljeno: 01.01.2020

Uz tradicionalne taktove valcera i vatromet te srca punih dobrih želja, zakoračili su Osječani na Trgu Ante Starčevića u novu 2020. godinu. Mnogobrojnim sugrađanima, u slavlju na središnjem trgu pridružio se i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.
– Sjajno je podijeliti ovu novogodišnju noć s našim sugrađanima na Trgu. Svim Osječankama i Osječanima, legicama i legama i njihovim obiteljima, želim iskreno i od srca, uime gradonačelnika i u svoje osobno ime – sve najbolje u novoj godini. Puno zdravlja, sreće, ljubavi i mira, uzajamnog poštovanja i razumijevanja i neka im se ostvari barem djelić onoga što si sami požele u Novoj. – kazao je Boris Piližota.

Mnoštvo Osječana zaplesalo je u ponoć tradicionalni valcer u središtu grada, a za vruću atmosferu u prohladnoj novogodišnjoj noći brinuli su DJ Kameny i Opća opasnost. Ponoćno odbrojavanje i sretan ulazak u 2020.!

Uz doček na središnjem osječkom trgu, dobro raspoloženje ispunilo je i dvoranu Bells u kojoj je organiziran program dočeka Nove godine za umirovljenike. Njima je u „najluđoj noći u godini“, šansone, evergreene i zlatne hitove servirao Trend Acoustic Band. Zamjenik gradonačelnika posjetio ih je u prvom satu 2020. te s umirovljenicima nazdravio uz prvog potpredsjednika Gradskog vijeća Dragu Šerića.
-Uvijek se dobro osjećam u vašem društvu i rado sam vam uime Grada Osijeka došao uputiti čestitku i poželjeti sve najbolje. Prvenstveno zdravlja, mira, ljubavi i zajedništva u obitelji. Neka vam se u novoj godini ispuni barem ona želja koju najviše želite. – rekao je Boris Piližota dodajući kako je već „urbana legenda“ da je umirovljenički doček Nove godine najveselija zabava.
Čestitkama se pridružio i prvi potpredsjednik Gradskog vijeća, a simbolične darove dobili su umirovljenici koji u novogodišnjoj noći slave i rođendan – 31. prosinca i 01. siječnja.
-Najčudnije je što mi svi zaborave čestitati rođendan… Slave Novu godinu i sjete se idući dan da sam imao rođendan. Ipak, svaki sam rođendan proslavio. – kazao je jedan od slavljenika.

Tako je u Osijeku, uz slavlje, ponoćne poljupce i dobre vibracije započelo novih 366 dana. Zdravlja, sreće, ljubavi i svako dobro! I neka vam se u ovoj prijestupnoj godini – ostvare noćašnje dobre želje i snovi!

Skip to content