Završen malonogometni turnir Tenja 2023.

Objavljeno: 02.07.2023

Subotnjim susretima završeno je ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira u Tenji.  Titulom pobjednika u konkurenciji seniora i veterana okitila se momčad Murse VBK koja je do trijumfa došla pobjedom nad Jugom 2 kod seniora i nad Eko Jazo-Hobi domom kod veterana. Treće mjesto u konkurenciji seniora osvojio je Veker građevinski materijal, a u konkurenciji veterana AB Skripta!

Utakmice je pratio je i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić koji je najboljim ekipama čestitao i dodijelio pehare. Tom prigodom izvijestio je kako će NK Slavonac iz Tenje uskoro imati nove svlačionice jer su radovi na izgradnji i opremanju klupskih prostorija u završnoj fazi. Grad Osijek za tu je investiciju izdvojio oko 245.000 eura.

– U Tenji imamo uistinu puno ulaganja. Nedavno smo dodijelili ključeve za 68 stanova. Uskoro kreće izgradnja vrtića i biciklističke staze kroz Tenju. Rješavamo i Adicu, sporsko-rekreacijski kompleks. Obnovili smo dvije ulice, Vjekoslava Hengla i svete Ane, a nastavljamo i dalje ulagati u Tenje – istaknuo je gradonačelnik Radić.

Od posebnog značaja izdvojio je manifestaciju ,,Slavonijo, u jesen si zlatna”, koju Grad Osijek također financijski podupire. Grad je među najvećim je pojedinačnim pokroviteljima Malonogometnog turnira Tenja.

Skip to content