Za božićne blagdane Grad Osijek darivao 263 djece

Objavljeno: 19.12.2022

Grad Osijek organizirao je u ponedjeljak prigodnu podjelu božićnih darova za djecu iz obitelji slabijeg imovnog stanja te djecu smještenu u udomiteljskim obiteljima s područja grada. S darovnom karticom u vrijednosti od 400 kuna Djed Božićnjak darivao je 263 djece do 15 godina starosti, za što je iz proračuna izdvojeno 200 tisuća kuna.

Radosna dječja lica tako su danas upotpunila veselo blagdansko ozračje koje vlada na osječkom Adventu, a darivanju se pridružila i Jasenka Crnković, zamjenica osječkog gradonačelnika.

– Predblagdansko je vrijeme, mjesec radosti i darivanja. Grad Osijek nije zaboravio na dječicu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i djecu iz udomiteljskih obitelji koja imaju prebivalište u Osijeku. Ovom prigodom želimo podijeliti 263 darovne kartice koje će dobiti roditelji i djeca. Želimo ih razveseliti, želimo im sve najbolje, puno radosti, veselja i zdravlja povodom nadolazećih blagdana. Djeca su naša budućnost, Grad Osijek će i u budućnosti nastaviti s ovom mjerom – poručila je zamjenica gradonačelnika Crnković.

Svako dijete imalo je priliku popričati s Djedicom, osladiti se slatkišima, ali i isprobati vožnju panoramskim kotačem koju im je darovao vlasnik kotača.

 

Skip to content