Uručeni certifikati „Proizvodi hrvatskog seljaka“ za 2022.

Objavljeno: 15.07.2022

Zamjenica osječkog gradonačelnika Jasenka Crnković sudjelovala je u dodjeli certifikata „Proizvodi hrvatskog seljaka „ za 2022. godinu. Zamjenica je pozdravila sve nazočne u ime gradonačelnika Osijeka Ivana Radića te čestitala svim dobitnicima u gradonačelnikovo i svoje osobno ime. Iznimno mi je drago,
dodaje, što Tržnica Osijek već četrnaestu godinu u suradnji s Udrugom hrvatskih tržnica i Gradom Osijekom provodi evaluaciju i certifikaciju pod nazivom „Proizvodi hrvatskog seljaka“ obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva na području Osječko-baranjske županije koji svoje voće, povrće, med, sireve prodaju na osječkim tržnicama.

Zamjenica Crnković konstatira da je brojka 94 je uistinu visoka i govori sama za sebe. Dodijeljeno je čak 94 certifikata i ponosni smo što nakon epidemiološke situacije u kojima je tržnica radila u drukčijim uvjetima, ponovno imamo ponudu u svom punom izdanju. Pozdravila je i gđu Jagodu Šaravanja, osječku prodavačicu s najviše iskustva koja od 1982. godine prodaje svoje domaće proizvode na tržnici te je i ove godine nagrađena s besplatnom klupom tijekom 2022. godine.

Nedvojbeno je da je Osječka tržnica među najboljim i najbrojnijim po certificiranim proizvođačima, a njezini posjetitelji mogu uživati u pregršt mirisa, okusa i boja. Grad Osijek kao osnivač Tržnice d.o.o. sustavno brine da tržnica pruža sve potrebne uvjete za izlagače, pogotovo proizvođače. Dobro je znati što se kupuje i toplo podržavamo Eko trg na osječkoj tržnici gdje našim sugrađanima želimo pružiti apsolutno sve najbolje uvjete.

Skip to content