Uređenje trga na Vijencu Ivana Meštrovića

Objavljeno: 26.09.2018

Radovi vrijedni oko 1,6 milijuna kuna odvijat će se u nekoliko etapa, prva, vrijednosti 390.000 kuna, bit će dovršena do kraja ova godine – poručio je gradonačelnik Ivan Vrkić tijekom današnjeg obilaska. Ova površina bit će na moderan i suvremen način osvježena i stavljena u funkciju građanima ovog dijela grada, gdje će moći provoditi vrijeme u svojevrsnom dnevnom boravku na otvorenom – objasnio je gradonačelnik. Ovim se samo nastavlja i potvrđuje dobra suradnja Grada i Gradske četvrti koja je osluškivala potrebe svojih sugrađana i od početka sudjelovala u ovom kvartovskom projektu.
Investirajući u sve dijelove grada, sukladno potrebama njegovih stanovnika, stvaramo bolje uvjete života za sve- završio je Vrkić.
Rekonstrukcija trga obuhvatit će promjenu materijala opločenja partera, prenamjenu postojećih pješačkih i zelenih površina, uvođenje novih sadržaja, izgradnju sjenice, ugradnju nove urbane opreme, ozelenjavanje, rekonstrukciju javne ulične rasvjete te izvedbu ambijentalne rasvjete.

Skip to content