U petak otvorenje 24. Osječkog jesenskog sajma

Objavljeno: 29.09.2021

U tijeku su pripreme za ovogodišnju, 24. po redu sajamsku priredbu s programom poljoprivrede, prehrane, obrtništva, graditeljstva, stanovanja i opremanja. Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su sudjelovali direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Osijeka Vladimir Ham, pročelnica za gospodarstvo Osječko-baranjske županije Ivana Katavić Milardović, predsjednik Gospodarskog vijeća ŽK Osijek Zoran Kovačević i predsjednik Obrtničke komore OBŽ Darko Knežević.

Tradicionalno, prema ustaljenom terminu, prvi vikend u listopadu rezerviran je za održavanje Osječkog jesenskog sajma. Svečano otvorenje planirano je za 1. listopada u 11:00 sati na Sajamskom prostoru Pampas, a posjetitelje očekuje oko 200 izlagača iz Hrvatske i Mađarske.

U organizacijskom smislu, sajamsku priredbu činit će tematske cjeline i poslovni događaji poput izložbe ženskog poduzetništva, izložbe braniteljskog poduzetništva, nacionalnog ocjenjivanja kvalitetnih sorti meda, grupne izložbe mađarskih gospodarstvenika i bilateralnih susreta mađarskih i hrvatskih gospodarstvenika.

Ulaz na sajam je kao i prethodnih godina slobodan. Radno vrijeme sajma za posjetitelje je 10:00 – 19:00 sati, a sudionici će u unutarnjim prostorima Pampasa morati posjedovati Covid potvrdu.

Skip to content