U Osijeku uz Miju Dimšić proslavljena dječja Nova godina

Objavljeno: 31.12.2021

Doček dječje Nove godine u okviru osječkog Adventiranja okupio je na Silvestrovo u Parku kralju Držislava stotine nasmijanih dječjih lica. Poznatim hitovima rasplesala ih je Mia Dimšić, a uz sunčano vrijeme, konfete i pregršt dobrih želja, zabave nije nedostajalo ni roditeljima, djedovima i bakama.

Točno u podne s pozornice najmlađim Osječankama i Osječanima novogodišnje čestitke uputili su gradonačelnik Ivan Radić i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić.

– Lijepo je vidjeti ovoliki broj djece i roditelja na proslavi dječje Nove godine. Drago mi je da smo se okupili, djeca su to zaslužila. Svi želimo da što prije prođe ova pandemija. Djeci u novoj 2022. godini želim da ostanu radosni, razigrani i veseli, a roditeljima puno sreće, zdravlja i uspjeha – poručio je gradonačelnik Radić.

– Prelijepo je vidjeti lijepo vrijeme i sve što se događa ovdje, od Adventa, HeadOnEasta i velikog panoramskog kotača. Napokon smo dočekali u ove dvije godine ograničenja oko korone da se možemo zajedno podružiti, vidjeti da smo živi i da se borimo protiv korone. Bazirali smo se na jednu želju u 2022. godini, a to je zdravlje – rekao je župan Anušić.

Skip to content