U Klisi rekonstruirana cesta prema groblju, te nogostup u Vukovarskoj ulici

Objavljeno: 08.11.2022

Osječki gradonačelnik Ivan Radić obišao je završene radove na rekonstrukciji ceste prema groblju, te nogostupa u Vukovarskoj ulici u Klisi. Radove vrijedne 365 tisuća kuna izvela je gradska tvrtka UNIKOM.

„Želimo razvijati jednako sve gradske četvrti i mjesne odbore. Kada sam bio u MO Klisa u siječnju ove godine, obećali smo da ćemo obnoviti ovu cestu prema groblju i danas sa zadovoljstvom možemo reći da smo na obilasku završenih radova. Cesta je napravljena, kao i nogostup u Vukovarskoj ulici. Cijena radova je 365 tisuća kuna.“- istaknuo je gradonačelnik Ivan Radić.

“Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u ovome radu. U kakvom je cesta stanju bila, ovo je fantastično. Nadamo se daljnoj suradnji. Danas nam je obećano da će se uskoro postaviti i klima- uređaj u prostorije Mjesnoga odbora, tako da sam siguran da će i to biti ispunjeno.”- rekao je mještanin Klise Željko Trivunović.

Na obnovu krovišta i prostorija Mjesnoga odbora podsjetio je i gradonačelnik Radić.

“Ove godine smo sanirali i derutno krovište te uredili prostorije Mjesnog odbora Klisa, za što je iz gradskog proračuna izdvojeno oko 220 tisuća kuna. Podsjećam, sanirano je krovište, postavljene se nove instalacije i nova LED rasvjeta.
Osigurali smo ove godine u proračunu više novca za prioritete gradskih četvrti i mjesnih odbora. Tako je i za Klisu ove godine osigurano 8 posto više novca nego godinu ranije. Nastavit ćemo surađivati sa svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, slušati njihove prioritete i u skladu sa svojim mogućnostima ih realizirati.”- zaključio je gradonačelnik Radić tijekom obilaska Mjesnog odbora Klisa.

Skip to content