Tri dočeka Nove godine u Osijeku

Objavljeno: 02.01.2018

Uz nastup Zvonka Bogdana do ponoći te grupe Detour nakon ponoći, u 2018. su već tradicionalno uplesali uz bečki valcer “Na lijepom plavom Dunavu” i veliki vatromet. VJ Laser na Trgu A. Starčevića oživio je ponovo osječki korzo hitovima 80-ih, tako da su svi Osječani kao i njihovi gosti u novogodišnjoj noći mogli pronaći zabavu po svom ukusu. Čestitke svojim sugrađanima uputio je gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa županom Ivanom Anušićem, koji se također financijski uključio u organizaciju dočeka Nove u Osijeku. Čestitarima su se u odbrojavanju zadnjih trenutaka do ulaska u 2018. pridružili i zamjenici gradonačelnika Boris Piližota i Žana Gamoš.
Posjetili su i novogodišnju proslavu osječkih umirovljenika, gdje se preko 500 gostiju jako dobro zabavljalo uz hitove, uglavnom plesne rock glazbe, u izvedbi Trend acoustic banda i dua ”Zita & Ronac”. Ovaj doček bio je besplatan za umirovljenike s mirovinama do 2.000 kuna.
Za razliku od mnogih drugih gradova, novogodišnja noć u Osijeku protekla je mirno i bez posebnih intervencija, izvijestili su iz PU Osječko-baranjske.
Prva beba u osječkom rodilištu u 2018., Tena Salajić iz Belišća, rođena je 10,31 minutu, a gradonačelnik ju je darivao svim potrebnim u prvim danima života.

Skip to content