Tiskovnom konferencijom najavljena „Zemlja bez granica“

Objavljeno: 07.07.2022

Zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković sudjelovala je na konferenciji za medije kojom se najavio program manifestacije „Zemlja bez granica“ pod nazivom Zemlja za…, a u organizaciji udruge Breza.

Zamjenica Crnković je čestitala Brezi, koja je organizator Zemlje bez granica, što nakon dvije pandemijske godine koje su iza nas nastavlja sa šesnaestom Zemljom bez granica, uistinu prepoznatljivim dječjim festivalom u Hrvatskoj pa i šire.

Grad Osijek već je godinama vjeran partner ove manifestacije, a uz standardnu tehničku podršku koju dajemo organizatorima, Crnković napominje da se proračunskim sredstvima za ovu godinu osiguralo 100.000 kuna za organizaciju manifestacije.

K tomu nas izrazito veseli i ovogodišnja tema Zemlje bez granica koja će biti fokusirana na održivi razvoj, zeleni grad, zapravo na sve ono čemu i mi kao uprava Grada težimo, dodaje Crnković.

Ljeto u Osijeku će uistinu biti puno događanja, a Zemlja bez granica će krajem kolovoza i početkom rujna naš grad pretvoriti u Zemlju snova, mašte i druženja i zabave za sve uzraste.

I što još reći osim da se vidimo u Zemlji bez granica od 31. kolovoza do 3. rujna u Zemlji za…!

Skip to content