Svečana promocija zaštite oralnoga zdravlja građana Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

Objavljeno: 01.02.2019

Hrvatska komora dentalne medicine, u suradnji s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku te Gradom Osijekom i Osječko-baranjskom županijom, organizirala je u petak u Osijeku svečanu promociju oralnoga zdravlja građana Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Tom prigodom gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić uručio je doktorima dentalne medicine Grada Osijeka primjerak enciklopedije dentalne medicine pod nazivom Dental Mammoth – osnove kliničke dentalne medicine, koja je rezultat 20-godišnje suradnje najkvalitetnijih profesionalaca u njihovim specijalističkim područjima.

Okupljenima su se obratili doc. dr. sc. Marko Matijević, prodekan za znanost i poslijediplomske studije; mr.sc. Hrvoje Pezo, dr. med. dent., predsjednik Hrvatske stomatološke komore te izaslanik ministra zdravstva; župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić.

  • Na osmijehu bi trebalo više poraditi, a to znači da moramo stvoriti uvjete, da ljudi imaju razloga smijati se. Svaki oblik širenja izvrsnosti, podizanja i uvođenja novih tehnologija, dobrodošao je u Osijek. Sve skupa podižemo na višu zdravstvenu i tehnološku razinu. Zato velika hvala Komori i zahvala svima koji u nama prepoznaju potencijal za razvoj i suradnju – podcrtao je gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić.
Skip to content