Sportsko popodne

Objavljeno: 03.03.2017

Na terenima Nogometne akademije Krpan&Babić jučer se odigravala utakmica osmine završnice Hrvatskog nogometnog kupa između juniora NK Hypo-Limač Osijek i GNK Dinamo Zagreb, koja je završila rezultatom 1:3 u korist gostiju.

Ipak, bila je ovo prigoda da utakmicu poprate i gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa županom Vladimirom Šišljagićem i predstavnicima Županijskog nogometnog saveza OBŽ. Iako se želje za prolaskom u četvrtinu završnice nisu ostvarile, bit će uskoro novih prilika, kažu.

U neposrednoj blizini, u Sportskoj dvorani Jug II, odigravale su se utakmice u košarci, odbojci, rukometu i malom nogometu između osnovnoškolskih i srednjoškolskih klubova, a sve u okviru Školskog sportskog dana. Kroz natjecanja je prošlo 300-njak natjecatelja koje je tijekom dana popratilo preko 1000 gledatelja i navijača. Sve ekipe sudionici Školskog sportskog dana nagrađeni su medaljama, priznanjima i nagradama organizatora, a pobjednici utakmica loptama. U stankama između utakmica nastupile su plesne skupine OŠ „Tin Ujević“, gimnastičarke Kluba ritmičko športske gimnastike „Rondo“ te osječke plesne skupine Shine, Blindovi i Broadway.

Između dviju utakmica natjecateljima se obratio i gradonačelnik Ivan Vrkić zaželjevši im uspješan nastup te tom prigodom uručio lopte kao dar Grada za školski sportski dan, kojim se ujedno promovira akcija „Edukacijom protiv nasilja na sportskim i školskim igralištima“.

Skip to content