Posebno izdanje kalendara osječkog azila za 2021.

Objavljeno: 11.12.2020

Već tradicionalno, još od 2010., kalendar je kruna godine. Svake godine volonteri osječkog Azila trude se da bude sve bolji. Minimalna donacija je 40 kn, no dobrodošle su i donacije većeg iznosa jer se sva sredstva koriste za hranu, liječenje, cijepljenje i ostale potrebe stanara Azila, kako je pojasnila Lucija Baraban iz Udruge Pobjede.
Udruga Pobjede, osječki Azil za pse i Grad Osijek imaju dugogodišnju uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo. Grad Osijek osječki Azil financira u sklopu okvirnog dvogodišnjeg (2019./2020.) Ugovora o pružanju usluga skloništa za životinja, odnosno do utroška sredstava, iznosom od 1.484.000,00 kn.
– I ovim putem velika zahvala volonterkama i volonterima na odgovornosti, savjesnosti, na ljubavi koju poklanjaju napuštenim psima i svakako vremenu koje provode u Azilu. Jedna od važnijih aktivnosti i poruka Azila je promicanje udomljavanja i edukacija građana o zaštiti prava životinja. Grad Osijek od prvog se dana uključio i s ponosom je pokrovitelj ove akcije – naglasila je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš na današnjem predstavljanju kalendara na Trgu slobode.
Svi koji su se danas odlučili kupiti ovaj kalendar dobili su potpisan šapicama glavnih zvijezda njegovih fotografija. I narednih dana moguće ga je kupiti kod donjogradske tržnice ili na korzu kod PBZ-a.
– Pozivnica svima da kupe kalendar te razvesele svoje ukućane i prijatelje jer je ovo divan poklon za božićno vrijeme koje dolazi – poručila je zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.

Skip to content