Šerić na predbožićnom programu u Domu za starije i nemoćne osobe

Objavljeno: 17.12.2019

Tradicionalnim predblagdanskim programom u Domu za starije i nemoćne osobe, naši su sugrađani poznije životne dobi iznova potvrdili, da radost u čovjeku nikada ne jenjava i da se o Božiću, dapače, uvijek rasplamsava.

Novoosnovani Zbor Doma umirovljenika započeo je svoj nastup pjesmom „Djetešce nam se rodilo“ i oduševio nazočne izvedbom niza božićnih pjesama iz hrvatskog crkvenog kantuala. Uobičajeno, predbožićni program u Domu umirovljenika uveličalo je Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo „Zrinski“. Uz bogat božićni repertoar, neizostavnu „Ružo Crvena“ i nakon niza domoljubnih pjesama – „Zrinski“ je očekivano izvrstan nastup okrunio izvedbom svoje himne, Markovićeve pjesme „U boj, u boj“ iz opere „Nikola Šubić Zrinjski“ Ivana plemenitoga Zajca.

Darivajući štićenike Doma za starije i nemoćne osobe u Drinskoj ulici, prvi potpredsjednik Gradskoga vijeća Drago Šerić zaželio je domaćinima – uime gradonačelnika Ivana Vrkića, Grada Osijeka i u svoje osobno – čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2020. godinu.

-Grad Osijek stoji vam u cjelini na raspolaganju, ako nešto trebate – slobodno se javite. – ohrabrio je Šerić štićenike i Upravu Doma.

Skip to content