POZIV IZLAGAČIMA: ŠARANA JAJA BOJAMA GRADA 2023.

Objavljeno: 17.03.2023

Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka pozivaju sve zainteresirane udruge nacionalnih manjina grada Osijeka te Slavonije i Baranje kao i čuvare tradicije da na Veliku subotu, 8. travnja 2023., predstave svoju tradicijsku gastronomiju i uskrsne običaje na Trgu Slobode od 9 do 13 sati.

Ova hvale vrijedna manifestacija uistinu je jedinstvena u Hrvatskoj, te će tradicionalno i ove godine uveseliti naše sugrađanke i sugrađane, kao i drage goste, koji će uživati u bogatstvu i raznolikosti korizmenih i uskrsnih običaja našeg kraja. Najljepši prikaz na štandu kao i najljepše ukrašena pisanica bit će prigodno nagrađeni, a ukoliko želite da rad Vaše udruge bude popraćen prigodnim nastupom pjevačkih i/ili plesnih sekcija udruga, u prijavi je potrebno navesti skladbu i dužinu trajanja nastupa.

Zainteresirani izlagači trebaju se javiti na službeni e-mail Turističke zajednice grada Osijeka: tzosijek@tzosijek.hr najkasnije do petka 31.03.2023. godine. Za više informacija, možete se javiti na službeni tel. broj TZ grada Osijeka: 031 203 755.

Skip to content