Potpisan ugovor o sudjelovanju Grada Osijeka u dječjem glazbenom natjecanju „Hrvatska u ritmu Europe“

Objavljeno: 04.04.2018

Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, u ime Grada Osijeka, i David Makević, u ime Europian Capital Advisor Management j.d.o.o., potpisali su Ugovor o sudjelovanju Grada Osijeka kao grada domaćina u dječjem glazbenom natjecanju ,,Hrvatska u ritmu Europe”. Ovo natjecanje okuplja djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, koja se natječu u plesu i pjevanju velikih hitova Europe, a osmišljeno je u skladu s Europskom poveljom o sudjelovanju mladih u lokanom i regionalnom životu te Bijelom knjigom za mlade. Gamoš je, u ime Grada Osijeka, izrazila veliko zadovoljstvo ovim natjecanjem, budući da će ono ,,poticati i razvijati multikulturalnost, toleranciju, ravnopravnost, prijateljstvo i suradnju”.
Za organizaciju dječjeg glazbenog natjecanja „Hrvatska u ritmu Europe“ u Republici Hrvatskoj osnovana je pravna osoba Europian Capital Advisors Management j.d.o.o. za proizvodnju televizijskog programa i marketinšku djelatnost sa sjedištem u Osijeku, a zastupana po direktoru Davidu Makeviću.
Djeca grada Osijeka će na završnom izravnom televizijskom prijenosu predstaviti svoj grad na stranom jeziku određene zemlje Europe, koja im bude dodijeljena od strane organizatora. Završno natjecanje održat će se u Osijeku, a o gradu pobjedniku odlučivat će se glasovanjem javnosti putem SMS poruka te glasovanjem žirija svih gradova natjecatelja. Glasovanje će se obavljati prema pravilima organizatora, koja će se nalaziti na službenoj mrežnoj stranici www.theeurope.eu.

Skip to content