Potpisan Ugovor za izvođenje radova na objektu „Kuća nogometa“

Objavljeno: 21.12.2017

HNS-a je već uplatio dva i pol milijuna, a ostalih 500.000 kuna namaknuli su vlastitim aktivnostima- kako je rekao predsjednik ŽNS-a Ante Vučemilović – Šimunović – radovi počinju već sutra, a planirani završetak je u roku 7 mjeseci. U novom objektu, ukupne bruto površine 663,19 m2, na tri etaže, smjestit će se uredi Županijskog nogometnog saveza i Nogometnog središta Osijek uz sve popratne sadržaje.
Radi se o savezu s najviše registriranih klubova u RH te drugom (iza zagrebačkog) po broju aktivnih nogometaša i djelatnika, koji zapravo svih ovih godina, od osnutka 1924. nije imao svoje sjedište s odgovarajućim prostorima.
Kako je Grad Osijek, osigurao zemljište površine 1200 m2, dajući im koncesiju na sljedećih 40 godina, svoje zadovoljstvo početkom radova na izgradnji Kuće nogometa izrazio je i gradonačelnik Ivan Vrkić te istaknuo kako je ovo još jedna u nizu velikih investicija koje se u zadnje vrijeme događaju u gradu na Dravi, podsjetivši u tom kontekstu i na nedavni početak radova na izgradnji Nogometnog kampa na Pampasu.

Skip to content