Petkom i subotom noćno kupanje na Copacabani do 23 sata

Objavljeno: 11.07.2024

I ove je godine petkom i subotom do 23 sata organizirano noćno kupanje na Copacabani. Uz već postojeću bazensku ambijentalnu rasvjetu, ove je godine postavljena nova rasvjeta na cijelom kupalištu koja pruža iznimni doživljaj noćnog kupanja.

Blagajne su otvorene do 22:30, uz napomenu da svi kupači s plaćenom ulaznicom tijekom dana nastavljaju svoju zabavu bez dodatne naplate.

Podsjećamo, djeca do 7 godina imaju besplatan ulaz. Cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina iznosi 1,50 €, za umirovljenike i osobe s invaliditetom 1,30 €, a ostali posjetitelji radnim danom plaćaju 3,00 €, a vikendom i blagdanima 3,50 € .

Ovoga će vikenda program biti posebno obogaćen. U suradnji s Gradskim savezom za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ iz Osijeka u subotu 13. srpnja od 16 sati provodit će se besplatan program aqua- aerobic, uz stručno vodstvo i glazbenu pratnju DJ-a, čiji će ritmovi doprinijeti dobroj zabavi sve do 23 sata.

Osim kvalitetnog sportskog programa i dobre glazbe, svim će posjetiteljima ugođaj upotpuniti i odlična ugostiteljska ponuda na jedinstvenom „vodenom baru“ i montažnim kućicama za pružanje usluga prodaje hrane i ledenicama za prodaju sladoleda.

Za sigurnost kupača, kao i sve ostale dane, osigurana je zdravstvena zaštita i spasilačka služba koju pružaju stručne osobe, licencirani zdravstveni djelatnici i spasioci, kao i kvaliteta bazenske vode koju redovito kontrolira Nastavni zavod za javno zdravstvo OBŽ.

Skip to content