Otvorena Konferencija o novim tehnologijama u agraru – AgroRocks 2022.

Objavljeno: 14.10.2022

Jasenka Crnković, zamjenica gradonačelnika Grada Osijeka pozdravila je sve nazočne na otvorenju Konferencije o novim tehnologijama u agraru – AgroRocks 2022.

Crnković s ponosom ističe da joj je drago što je upravo Osijek domaćin ove konferencije, a program je izuzetno bogat, raznolik i sastoji se od niza panela i predavanja s naglaskom na internetsku infrastrukturu ruralnih područja, digitalizaciju javne uprave, uređaje nove generacije, kao i programska rješenja istih. Žarište ovogodišnje konferencije ujedno je i svojevrsni izazov kako digitalno transformirati domaću proizvodnju hrane.

Svojim dolaskom u grad Osijek, ministrica poljoprivrede Marija Vučković ukazala nam je veliku čast, a to je samo još jedan od dokaza u nizu da je upravo Osijek kao najveći grad istoka Hrvatske svojevrsni centar proizvodnje domaće hrane, dodaje Crnković.

Dojmljivo je na jednom mjestu susresti ovako velik broj poljoprivrednika, poduzetnika, znanstvenika i zamjenica Crnković svima je zaželjela puno uspjeha u daljnjim nastojanjima za što boljom afirmacijom ruralnoga razvoja.

Skip to content