Otvorena izložba radova Volim svoju županiju 2022.

Objavljeno: 06.09.2022

Zamjenica osječkog gradonačelnika Jasenka Crnković sudjelovala je na otvorenju izložbe najboljih fotografija „Volim svoju županiju“ koja je sedmu godinu zaredom krenula na putovanje po Hrvatskoj kako bi na jednom mjestu predstavila ljepote svih krajeva Lijepe Naše. Domaćini druge ovogodišnje putujuće izložbe su Osječko-baranjska županija u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija.

Danas su u Kulturnom centru Osijek postavljeni najbolji radovi pristigli na ovogodišnji natječaj izabrani između gotovo 2000 fotografija. Nagrade za najbolje fotografije dodijeljene su u tri kategorije: najbolje fotografije po županijama prema mišljenju stručnog žirija, najbolja fotografija snimljena dronom prema mišljenju stručnog žirija i najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih unutar aplikacije volimzup.hr. Autor najbolje fotografije s područja Osječko-baranjske županije je Samir Kurtagić, čija je fotografija dio putujuće izložbe, na što smo jako ponosni dodaje Crnković.

Zamjenica Crnković pozdravlja projekte koji se pokreću unutar Hrvatske zajednice županija kao krovne organizacije svih županija koji su usmjereni prvenstveno na suradnju i promoviranje interesa svih jedinica regionalne samouprave, bez obzira na njihove različitosti.

Skip to content