Otvoren WineOS – 6. međunarodni festival vina, delicija i ugodnoga življenja

Objavljeno: 10.01.2020

Hedonisti su danas došli na svoje. Otvoren je dvodnevni Festival ugodnog življenja WineOS koji se zbog velikog zanimanja posjetitelja i izlagača održava u Nastavno-športskoj dvorani „Gradski vrt“.

Dosad najveći i najbogatiji WineOS okupio je oko 100 vinara iz svih 5 slavonsko-baranjsko-srijemskih županija – brojne dalmatinske i istarske izlagače te goste iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Srbije i Makedonije. Uz niz radionica i promocija, 6. međunarodni festival vina, delicija i ugodnoga življenja donosi bogatu restoransku ponudu – Show cooking program kuhara s Michelinovom zvjezdicom – predstavljanje proizvođača delicija, rakija i craft piva po kojima je Osijek sve prepoznatljivije odredište kontinentalnog turizma.

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota posjetivši WineOS, istaknuo je važnost ovog događanja za Osijek kao mjesto gdje i najzahtjevniji gosti istinski uživaju u hrani koja čuva izvorne okuse, vrhunskim vinima, domaćim „craft“ pivima i biranim rakijama ovog podneblja.

-Osim seminara i niza radionica namijenjenih poslovnim ljudima, sommelierima, trgovcima, ugostiteljima i novinarima – ovogodišnji Festival vina, delicija i ugodnoga življenja donosi nezaboravne užitke svima koji ga odluče posjetiti. Ovdje za svakoga ima ponešto. Osim probranih vina, piva i rakija – tu su slane i slatke delicije, suhomesnati proizvodi, sirevi i slastice za nezaboravni enogastronomski doživljaj. – rekao je između ostaloga Piližota.

Ovaj festival s nizom novih, dodanih vrijednosti – otvoren je 10. i 11. siječnja od 15:00 do 21:00. Cijena ulaznice je 80 kuna, a polog za čašu 20. Više o Festivalu vina, delicija i ugodnog življenja može se doznati na mrežnim stranicama www.wineos.biz

Skip to content