Otvoren Tjedan karijera na Filozofskom fakultetu Osijek

Objavljeno: 27.11.2023

Od 27. studenoga do 1. prosinca Centar za karijere Filozofskog fakulteta u Osijeku pod pokroviteljstvom Grada Osijeka organizira Tjedan karijera s ciljem razvoja karijera svojih studenata, ali i njihova povezivanja s poslovnim sektorom.

Tijekom Tjedna karijera studenti i zainteresirana javnost moći će prisustvovati nizu aktivnosti koje uključuju predstavljanje poslodavaca, radionice, predavanja, razmjenu praktičnih iskustava s diplomiranim studentima i kvizove.

Otvorenju Tjedna karijera u ponedjeljak su nazočili zamjenica osječkog gradonačelnika Jasenka Crnković, dekan Filozofskog fakulteta Osijek prof. dr. sc. Ivan Trojan, rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof.dr.sc. Vlado Guberac, te zamjenica pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Osječko-baranjske županije Svjetlana Rauš.

– Tjedan karijera jedan je od najbitnijih događaja na svim sastavnicama osječkog Sveučilišta, posebno na Filozofskom koji sa svojim mnogobrojnim obrazovnim programima studentima nudi široku paletu mogućnosti budućeg zapošljavanja – istaknula je zamjenica gradonačelnika Crnković dodavši kako se zajedničkom suradnjom Grada, Županije i Sveučilišta studente najbolje može pripremiti za tržište rada.

– Grad Osijek partner je ne samo Filozoskom fakultetu nego i svim sastavnicama osječkog Sveučilišta. Kontinuirano pomažemo i sudjelujemo u njihovim manifestacijama – zaključila je Crnković.

Skip to content