Otvoren sedmi sajam vina, delicija i ugodnog življenja WineOs

Objavljeno: 28.01.2022

Predsjednik Gradskog vijeća Vladimir Ham sudjelovao je u otvorenju Sajma vina WineOS koji se po sedmi puta održava u gradu na Dravi.

Sajam će trajati dva dana, 28. i 29. siječnja 2022., a i ove se godine smjestio u prostorije Sportske dvorane Gradski vrt gdje se susreću brojni vodeći proizvođači vina i delicija.

Uz poštivanje epidemioloških mjera, posjetitelji će imati priliku uživati u novim eno-gastro doživljajima uz neizostavne tradicionalne edukativne radionice.

Tako će se na sajmu prezentirati i kušati vina, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere, ugostitelje, novinare i sve ljubitelje vina.

Ham dodaje da će na ovom najvećem vinskom festivalu na istoku Hrvatske posjetitelji ponovno moći uživati ne samo u vinima vodećih proizvođača vina iz svih regija Hrvatske, nego i susjednih zemalja pružajući priliku svim posjetiteljima da se upuste u otkrivanje novih vinskih doživljaja, što je od velike važnosti za turističku promidžbu ovog dijela kontinentalne Hrvatske.

Skip to content