Osječani Novu godinu dočekali na Trgu Ante Starčevića

Objavljeno: 01.01.2022

Osječani su 2022. godinu dočekali na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića, u zajedničkoj organizaciji Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.

Uz čaj i kuhano vino okupljene građane koncertnim nastupom zabavljao je Ivan Zak, a točno u ponoć, uz zvuke valcera i vatromet, novu 2022. godinu čestitali su im gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić.

– Drago mi je da se veliki broj Osječanki i Osječana okupio na središnjem trgu te da je sve prošlo mirno i u slavljeničkom tonu, kako i treba. Svima nam je prva želja zdravlje, stoga svima želim zdravu, sretnu i uspješnu 2022. godinu – poručio je gradonačelnik Radić.
Dodao je kako će Osijek 2022. godine biti kakav je bio krajem 2021.

– Izglasali smo rekordan proračun, imamo mnogobrojne projekte, od komunalnih koji rješavaju probleme ljudi na njihovom pragu do velikih kapitalnih projekata. Uskoro ćemo imati uvođenje u radove na rekonstrukciji Copacabane, izgradnja podvožnjaka na Čepinskoj ide planiranom dinamikom, siguran sam da ćemo iduće godine u ovo vrijeme opet moći govoriti o dobroj i uspješnoj godini – rekao je Radić.

Doček Nove godine organiziran je u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Skip to content