Održana dvadeset i druga humanitarna akcija Motomrazovi 2022.

Objavljeno: 03.12.2022

Djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirali su ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana, posebice onih najmlađih. Motomrazovi su prvo posjetili Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, zatim su darivali djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj ulici, a središnji je događaj bilo darivanje i uveseljavanje mališana na Trgu Ante Starčevića.
Zamjenik gradonačelnika Vulin pozdravlja dugogodišnju tradiciju Moto kluba Osijek Motomrazovi koji dvadeset i drugu godinu zaredom uveseljavaju ne samo najmlađe stanovnike našega grada, nego i one malo starije. Moto klub Osijek uz svoje redovne aktivnosti, provodi i brojne humanitarne akcije, a uvijek su spremni pomoći pri organizaciji svih većih sportskih i inih manifestacija, dodaje Vulin. Motomrazovi, Moto zeke, Moto susreti Osijeka jednostavno premašuju granice Osijeka i veliki su doprinos turističkoj promidžbi našega grada i šire na čemu im zamjenik gradonačelnika Vulin iskreno zahvaljuje i čestita.
U 12.30 sati bakice i djedice Motomrazovi krenuli su u organiziranom defileu do Sarvaša gdje su podijelili poklone za ondašnje mališane

Skip to content