Od 21. travnja GPP na tramvajskoj liniji 1 obavlja probne vožnje tramvajskih vozila

Objavljeno: 20.04.2020

Temeljem Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Gradski prijevoz putnika d.o.o. Osijek od 22. ožujka 2020. privremeno je obustavio javni gradski prijevoz na području svog operativnog djelovanja, te je za radnike koji imaju radnu obvezu i ne mogu svoj posao obavljati od kuće od 23. ožujka 2020. organizirao izvanredni prijevoz autobusima.

Tramvajska su vozila od navedenog datuma izvan pogona, te je neophodno radi održavanja povoljnih tehničkih uvjeta kako na samim vozilima, tako i na tramvajskoj pruzi, povremeno obaviti probne vožnje. Stručne službe GPP-a početi će s probnim vožnjama tramvajskih vozila od UTORKA 21. travnja 2020. u vremenu od 10:00 do 14:00 sati, a na vanjskom displeju svakog će tramvajskog vozila biti istaknut natpis „PROBNA VOŽNJA“. Mole se svi sugrađani da obrate pozornost na moguća tramvajska vozila u prometu, te da svoje automobile ne parkiraju na tramvajsku prugu, kako bi se probne vožnje mogle odvijati nesmetano.

Ističemo kako je riječ isključivo o probnim vožnjama, a prijevoz za putnike kao i do sada će biti omogućen samo izvanrednim autobusnim linijama, čiji je raspored dostupan na mrežnim stranicama GPP-a: www.gpp-osijek.com

Skip to content