Obnovljena Murska ulica u Industrijskoj četvrti

Objavljeno: 12.04.2022

„Obnova Murske ulice još jedan je dokaz da Grad Osijek brine o komunalnoj infrastrukturi svih svojih gradskih četvrti.“- izjavio je osječki gradonačelnik Ivan Radić tijekom obilaska obnovljene Murske ulice.

Obnovom je obuhvaćena cesta širine 3 metra i dužine 76 metara, te nogostup i parkirališta. Također je u sklopu radova sanirana oborinska odvodnja, te ispitani i očišćeni slivnici. Vrijednost radova je 327.000,00 kuna. U obnovi i rekonstrukciji sudjelovala je gradska tvrtka UNIKOM.

„Betonska konstrukcija u Murskoj ulici bila je u izuzetno lošem stanju, baš kao i oborinska odvodnja. Rekonstrukciju je izveo UNIKOM u proteklih mjesec dana„- istaknuo je direktor UNIKOM-a Igor Pandžić.

„Osluškujemo i odgovaramo na potrebe svih naših gradskih četvrti. Tako su iz prioriteta GČ Industrijska četvrt za ovu godinu planirani radovi na nogostupima u Dragonjskoj i Ramskoj ulici, te sanacija cesta u Ilovskoj i Jadranskoj ulici u ukopnim iznosu od 330.000,00 kuna. „- ističe gradonačelnik Radić.

Prošle je godine završen projekt rekonstrukcije Krapinskog naselja u vrijednosti od 3.500.000,00 kuna. Krajem 2021. godine završena je izgradnja nogostupa uz ogradu TC Merkator s rekonstrukcijom autobusnog stajališta i pristupa pješačkim prijelazima na križanju Gacka-Vinkovačka cesta u vrijednosti od 250.000,00 kuna.

Skip to content