Obilježen Dan mjesnog odbora Višnjevac i crkveni god

Objavljeno: 08.09.2021

Prigodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora i crkvenog goda Male Gospe, u Višnjevcu je danas održana svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora, kojoj je nazočio i Dragan Vulin, zamjenik osječkog gradonačelnika.

Predsjednik Vijeća Mirko Ivković zahvalio je Gradu Osijeku na dosadašnjoj suradnji i realizaciji kapitalnih projekata, jedan od kojih se upravo i realizira. Riječ je o rekonstrukciji cestovnog mosta preko kanala Petruš, investiciji vrijednoj dva milijuna kuna. Svečana sjednica bila je ujedno i prilika da se razgovara o budućim koracima i rješavanjem višnjevačkih tegoba, ponajprije pitanja odvodnje oborinskih voda koje sve češće poplavljuju višnjevačke prometnice i kućanstva.

Zamjenik Vulin rekao je kako je gradska uprava svjesna problema te da je zacjevljenje oborinskih kanala jedan od prioriteta, budući da se pojavljuje i u pojedinim drugim dijelovima grada. Kako bi se što učinkovitije pristupilo rješavanju svake komunalne problematike, Vulin je najavio kako će gradska uprava, zajedno s direktorima gradskih komunalnih tvrtki, održavati zajedničke sastanke s predsjednicima vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora.

Nakon sjednice uslijedilo je odavanje počasti poginulim braniteljima i građanima Višnjevca kod spomen-obilježja u Perivoju hrvatskih branitelja.

Skip to content