Obilježen Dan Mjesnog odbora Klisa

Objavljeno: 05.06.2023

Svečanom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora Klisa, na kojoj je sudjelovao i zamjenik gradonačelnika Osijeka Dragan Vulin, u ponedjeljak je obilježen dan toga mjesnog odbora.

Čestitavši stanovnicima Klise njihov dan, zamjenik gradonačelnika Vulin istaknuo je iznimno dobru suradnju Vijeća i Grada Osijeka te podsjetio kako je u protekloj godini u komunalnu infrastrukturu Klise uloženo oko 50.000 eura.

– Dijelom su to sredstva iz prioriteta mjesnog odbora, a dijelom su proračunska sredstva, a prvenstveno se odnose na sanaciju nogostupa u Vukovarskoj ulici gdje su dotrajali betonski nogostupi zamijenjeni novima s jedne i dijelom s druge strane. Asfaltirana je i cesta prema groblju u duljini od 280 metara, a u ovoj nas godini još očekuje te upravo traju dogovori oko toga koje će sprave ići na dječje igralište iza zgrade Mjesnog odbora, a koje će biti obnovljeno i nadopunjeno – istaknuo je zamjenik Vulin.

Dodao je kako očekuje da će se Klisa dodatno razviti nakon izgradnje i početka rada Jabilovog pogona te uz pojačane gospodarske aktivnosti i daljnja ulaganja u komunalnu infrastrukturu.

Skip to content