Obavijest o radovima na izmjeni postojećeg stanja prometne signalizacije i novoj prererugalaciji semafora na državnoj cesti DC426 (DC7 – Lučko pristanište Osijek) u Osijeku, u zoni raskrižja Ulice Josipa Jurja Strossmayera i Ul. Antuna Kanižlića u Osijeku

Objavljeno: 15.03.2023

U razdoblju od 17. ožujka do 20. ožujka 2023., u vremenu od 7:00 do 16:00 izvodit će se radovi na izmjeni postojećeg stanja prometne signalizacije i novoj preregulaciji rada semafora na državnoj cesti DC426 u Osijeku, Ulici Josipa Jurja Strossmayera u raskrižju s Ulicom Antuna Kanižlića u Osijeku. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi će se odgoditi.

Promet će se za vrijeme radova odvijati usporeno prema privremenoj regulaciji prometa.

Novo stanje prometne signalizacije na državnoj cesti DC426 u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku bit će izvedeno na način da će za promet iz smjera istoka i zapada biti izvedene po dvije prometne trake za ravno uz oba smjera omogućeno skretanje prema sjeveru i jugu u Kanižlićevu ulicu.

Odnosno, na istočnom privozu (iz smjera Trga Ante Starčevića) ukida se postojeća treća prometna traka za lijevo skretanje (s južne strane) te će lijevo skretanje u Kanižlićevu ulicu (u smjeru juga) ponovno biti omogućeno iz postojećeg lijevog prometnog traka zajedno sa smjerom ravno u istoj semaforskoj fazi).

Skip to content