Najavljena jubilarna konferencija KulenDayz

Objavljeno: 27.08.2018

Na današnjoj konferenciji za novinare najavljena je ovogodišnja regionalna informatička konferencija koja donosi zanimljiv program sa više od 60 besplatnih predavanja od 31.8. do 2.9.2018. na Pampasu.
Okuplja preko 700 sudionika koji imaju priliku vidjeti što je novo u svijetu IT-a, saznati probleme i rješenja s kojima se susreći predavači te upoznati nove kolege i razmijeniti iskustva. Organizatori su Microsoft Community, Project Management Institute Hrvatska, Osijek Software City i Poduzetnički inkubator BIOS. Teme koje su pokrivene su napredni razvoj aplikacija, cloud tehnologije, baze podataka, dizajn, ITPro i project management.
Na konferenciji za medije sudjelovali su zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, direktor Konferencije Bernardin Katić te direktor Poduzetničkog inkubatora BIOS Saša Lamza. Gamoš je istaknula podršku koju ima ovaj IT događaj, te naglasila odličnu kvalitetu programa i bogatstvo sadržaja. KulenDayz se u mnogim stvarima razlikuje od uobičajenih konferencija zbog svog stila. Program će se odvijati i izvan klasičnih konferencijskih dvorana, sudionici mogu sami oblikovati sadržaje po „OpenSession“ formatu, a mnoga predavanja su po metodi „Chalk&Talk – bez projektora i Interneta što, iako je neuobičajeno za informatičke stručnjake, omogućuje više interakcije, utjecaja na tijek predavanja te izravnu komunikaciju. Idući vikend očekuje se KulenDayzKidz – IT Konferencija za djecu.

Skip to content