NAJAVA DOGAĐANJA ZA 8. PROSINCA 2016.

Objavljeno: 07.12.2016

četvrtak, 8. prosinca 2016.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: MJERE SOCIJALNE POLITIKE GRADA OSIJEKA U PROSINCU
u 10 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će gradonačelnik Ivan Vrkić, zajedno s prvim i drugim potpredsjednikom Gradskoga vijeća Dragom Šerićem i Brunom Zorićem te gradskim vijećnicima Jelenom Dodig i Dragutinom Medvidovićem, najaviti isplatu Božićnica osječkim umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama u gradu Osijeku, kao i podjelu poklon paketa djeci iz socijalno ugroženih obitelji.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

GODIŠNJA KONFERENCIJA ZA NOVINARE GD “OSIJEK-ŽITO”
u 11 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa zamjenikom Vladimirom Hamom sudjelovat će na godišnjoj konferenciji za novinare Gimnastičkog društva Osijek-Žito.
– Hotel Osijek

POSJET UMIROVLJENIKA MAĐARSKE POŠTE IZ PEČUHA
u 11 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš zajedno s prvim potpredsjednikom Gradskoga vijeća Dragom Šerićem primit će izaslanstvo umirovljenika Mađarske pošte iz prijateljskog grada Pečuha. – prostorije Udruge umirovljenika HPT, F. Markovića 2

DODJELA NAGRADE “KRUNOSLAV SUKIĆ”
u 14 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić pridružit će se svečanosti dodjele Nagrada za promicanje mirotvorstva, nenasilja i ljudskih prava „Krunoslav Sukić“ .
– Foyer HNK

25. SLAVONSKI BIENNALE
u 19 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš nazočit će otvorenju izložbe 25. slavonski biennale “Granice vidljivosti”.
– MLU, Europske avenije 9

Skip to content