NAJAVA DOGAĐANJA ZA 5. SVIBNJA 2017.

Objavljeno: 04.05.2017

15. SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA
u 9 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš nazočit će 15. smotri učeničkih zadruga OBŽ, u organizaciji Zadruge Krežmolina.
– OŠ Franje Krežme, Školska 3

OKRUGLI STOL “STRATEGIJA RAZVOJA I SURADNJE AUSTRIJSKIH KNJIŽNICA U REPUBLICI HRVATSKOJ”
u 9,15 sati Zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham sudjelovat će na okruglom stolu “Strategija razvoja i suradnje austrijskih knjižnica u Republici Hrvatskoj”.
– GISKO

KONFERENCIJA ZA NOVINARE
u 10 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare povodom pokretanja projekta Pointers za Grad Osijek, na kojoj će sudjelovati gradonačelnik Ivan Vrkić, Krunoslav Weinpert, pokretač Pointers mobilne aplikacije te Saša Uranjek, direktor Turističke zajednice grada Osijeka.
Osijek je prvi kontinentalni grad u RH koji će imati digitalizirane sadržaje iz turističkog i gospodarskog sektora.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

SVEČANO OTKRIVANJE OBNOVLJENOG ČARNOJEVIĆEVOG KRIŽA NA SUVATOVU
u 11 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić, zajedno s dr. Miloradom Miškovićem, predsjednikom Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Osijeka, protojerejom stavroforom Ratomirom Petrovićem, donjogradskim parohom te vlč. Ivanom Jurićem, donjogradskim župnikom sudjelovat će u svečanosti otkrivanja obnovljenog Čarnojevićevog križa na Suvatovu.
– Donji grad, Vukovarska ulica kod br. 229

„LEGA ‘DI SI SUTRA?“
u 12,30 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš sudjelovat će u strukturiranom dijalogu s mladima u sklopu događaja “Lega ‘di si sutra?”, koji Udruga Breza organizira prigodom Međunarodnog tjedna mladih.
– Sakuntala park

PRIJAM UČENIKA I NASTAVNIKA IZ TAVANKUTA I NJIHOVIH DOMAĆINA OŠ TIN UJEVIĆ
u 14 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš primit će učenike i nastavnike iz Tavankuta, koji u Osijeku borave u sklopu projekta “Dođite na sijelo”, u pratnji njihovih domaćina iz OŠ Tin Ujević.
– Velika vijećnica, Kuhačeva 9

Skip to content