NAJAVA DOGAĐANJA ZA 4., 5. I 6. SVIBNJA

Objavljeno: 03.05.2019

subota , 4. svibnja 2019.

ZELENA ČISTKA
u 10 sati U organizaciji Udruge Žmergo, uz potporu Grada Osijeka, održat će se Zelena čistka – čišćenje divljeg odlagališta na lijevoj obali Drave.
Podravlje, E. Savojskog, igralište nasuprot Čarobnog tima

4. OSIJEK CRAFT BEER FESTIVAL
u 19 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota posjetit će manifestaciju 4. Osijek Craft beer fest, u suorganizaciji tvrtke Gajba d.o.o., Grada Osijeka i Turističke zajednice Grada Osijeka.
– Sunčana ulica

 

nedjelja, 5. svibnja 2019.

REVIJALNA IZLOŽBA MAČAKA
u 11 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota posjetit će Revijalnu izložbu mačaka, koju organizira Savez felinoloških društava Hrvatske.
– Portanova, I. kat

 

ponedjeljak , 6. svibnja 2019.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: PREDSTAVLJANJE JAVNIH POZIVA ZA DODJELU POTPORA IZ OPĆEG PROGRAMA POTICANJA RAZVOJA PODUZETNIŠTVA
u 10 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljeni javni pozivi za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području Grada Osijeka u 2019.

Na konferenciji će sudjelovati predsjednik Gradskog vijeća Željko Požega, zamjenici gradonačelnika Boris Piližota i Žana Gamoš, prvi potpredsjednik Gradskog vijeća Drago Šerić te gradski vijećnik Dragan Vulin.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: PANONSKA UTRKA
u 12 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš zajedno s Markom Lasićem Neredom – organizatorom Panonske utrke i direktorom Neki Daniels Media d.o.o. te Darijom Majetićem – organizatorom Osječkog Cenera i predsjednikom Udruge Žuti šešir najaviti predstojeću Panonsku utrku.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

Veličina slova