NAJAVA DOGAĐANJA ZA 29. LIPNJA I 1. SRPNJA

Objavljeno: 28.06.2019

subota, 29. lipnja 2019.

PRIJAM GRADOVA PRIJATELJA
u 9 sati Prigodom obilježavanja Dana zaštitnika grada Osijeka sv. Petra i Pavla zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sa suradnicima primit će izaslanstva Gradova prijatelja Pforzheima (s kojim Grad Osijek obilježava 25. godina prijateljstva i suradnje), Vicenze (s kojom obilježava 5 godina prijateljstva i suradnje) te Canada Baya (na prvu godišnjicu prijateljstva i suradnje).
– ZOO hotel

18. MOTOSUSRETI
u 15 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u otvorenju 18. motosusreta u organizaciji Moto kluba Osijek.
– lijeva obala Drave, kod katakombi

DAN ZAŠTITNIKA GRADA OSIJEKA SV. PETRA I PAVLA
u 18,30 sati Prigodom Dana zaštitnika grada Osijeka sv. Petra i Pavla predsjednik Gradskoga vijeća dr.sc. Željko Požega nazočit će Koncelebriranoj sv. misi.
– Konkatedrala

ponedjeljak, 1. srpnja 2019.

POTPISIVANJE SPORAZUMA O SURADNJI U PROVEDBI PROJEKTA „STAMBENI KREDITI U FUNKCIJI POTICANJA GOSPODARSTVA“
u 10 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u potpisivanju Sporazuma o suradnji u provedbi projekta „Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva“.
– OBŽ, Trg A. Starčevića 2

POTPISIVANJE UGOVORA O IZVOĐENJU RADOVA NA REKONSTRUKCIJI (DOGRADNJI) OŠ MLADOST
u 11 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota potpisat će s izvođačem radova tvrtkom Volko d.o.o. Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji (dogradnji) objekta OŠ Mladost.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

 

OLJK 2019.: OTVORENJE IZLOŽBE AMERICAN POP ART

u 19,30 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš otvorit će izložbu American pop art, u sklopu programa Osječkog ljeta kulture 2019.
– Muzej Slavonije, Trg Sv. Trojstva 6

Skip to content