NAJAVA DOGAĐANJA ZA 29. LIPNJA 2018.

Objavljeno: 28.06.2018

TREĆI HRVATSKI ISELJENIČKI KONGRES
u 9 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić pozdravit će nazočne na otvorenju Trećeg hrvatskog iseljeničkog kongresa „Odlazak-Ostanak-Povratak“.
– Ekonomski fakultet

PRIJAM ZA GRADOVE PRIJATELJE
u 10 sati U sklopu programa obilježavanja Dana zaštitnika grada Osijeka sv. Petra i Pavla gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa zamjenicima primit će izaslanstva Gradova prijatelja Pečuha, Pforzheima, Budimpešte XIII. okruga, Tuzle, Nitre, Subotice, Prizrena i Elbasana.
– Restoran Galija

DAN GČ GORNJI GRAD
U sklopu programa obilježavanja Dana GČ Gornji grad:
u 10,30 sati Prvi potpredsjednik Gradskoga vijeća Drago Šerić položit će vijenac i zapaliti svijeću kod Spomen obilježja stradalnicima Domovinskog rata;
– Trg slobode

pozdraviti nazočne na Svečanoj sjednici Vijeća GČ Gornji grad prigodom Dana GČ.
– GČ, Trg L. Mirskog 1

ROBOTIC CAMP
u 12 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš posjetit će Robotic Camp, koji je u sklopu projekta „STEM obrazovanje i nove tehnologije u cilju regionalnog razvoja”, organizirao Osijek Software City u suradnji s partnerom Istraživačka stanica Petnica iz Srbije, uz podršku veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država
– Elektrotehnička i prometna škola, Istarska 3

DAN ZAŠTITNIKA GRADA OSIJEKA SV. PETRA I PAVLA
U sklopu programa obilježavanja Dana zaštitnika grada Osijeka sv. Petra i Pavla:
u 18,30 sati gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno s prvim potpredsjednikom Gradskoga vijeća Dragom Šerićem nazočit će Koncelebriranoj sv. Misi.
– Konkatedrala

u 21 sat Gradonačelnik Ivan Vrkić pozdravit će goste na svečanom otvorenju Osječkog ljeta kulture 2018. uoči početka rock melodrame Branka Kostelnika „Osječki long, long play“ u izvedbi Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku.
– dvorište Hotela Central, Trg A. Starčevića 6
(U slučaju kiše, zamjenski program u HNK Osijek).

Skip to content