NAJAVA DOGAĐANJA ZA 25.-27. OŽUJKA 2017.

Objavljeno: 24.03.2017

subota, 25. ožujka 2017.

GRADSKA FARMA (CITY FARM) U GRADU OSIJEKU
u 10,30 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić posjetit će manifestaciju Gradska farma u Gradu Osijeku, koju organizira Hrvatska poljoprivredna agencija.
– Trg slobode

KNJIŽEVNI DOMJENAK VRBACI
u 11 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić sudjelovat će na književnog domjenku Generacija Vrbaci – 50 godina poslije, u organizaciji Grada Osijeka.
– Svečani foyer HNK

nedjelja, 26. ožujka 2017.

6. ROĐENDAN PORTANOVE – HUMANITARNA TORTA
u 17 sati Prigodom 6. rođendana Portanove, gradonačelnik Ivan Vrkić sudjelovat će u podjeli Humanitarne torte, koja će se uz dobrovoljne donacije dijeliti posjetiteljima, a sva prikupljena sredstva donirati udruzi za Down sindrom OBŽ i Grada Osijeka.
– Portanova, prizemlje, kod pokretnih stepenica (zapadno)

ponedjeljak, 27. ožujka 2017.

PRIJAM DAVORA ŠPIŠIĆA -DOBITNIKA NAGRADE MARIN DRŽIĆ
u 9,30 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa zamjenikom Vladimirom Hamom primit će Davora Špišića, dobitnika Nagrade za dramsko djelo Marin Držić za 2016. za dramski tekst ‘Zidarija’.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: PREDSTAVLJANJE PROJEKTA OBNOVE PARKA SAKUNTALA
u 10 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će gradonačelnik Ivan Vrkić sa suradnicima predstaviti projekt obnove Parka Sakuntala.
– Park Sakuntala

20 GODINA CENTRA ZA PODUZETNIŠTVO OSIJEK
u 14 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa zamjenikom Vladimirom Hamom sudjelovat će u obilježavanju 20 godina rada Centra za poduzetništvo Osijek.
– Ekonomski fakultet

Skip to content