NAJAVA DOGAĐANJA ZA 21. I 23. TRAVNJA 2018.

Objavljeno: 20.04.2018

subota, 21. travnja 2018.

MODNA REVIJA MUSO FASHION

u 11,30 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić posjetit će modnu reviju MUSO fashion („Moda u srcu Osijeka“) koja za cilj ima prezentiranje središte grada Osijeka kao maloprodajne destinacije s bogatom ponudom modne odjeće i dodataka.
– Prolaz Matice Hrvatske (tzv. Passage)

 

ponedjeljak, 23. travnja 2018.

OTVORENJE STRUČNOG SKUPA UDRUGE BREZA

u 8,30 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u otvorenju međunarodnog stručnog skupa na temu Programi intervencijske podrške za djecu, mlade i obitelji koji organizira Udruga za rad s mladima Breza.
– Vikarijat

 

KONFERENCIJA ZA NOVINARE I POTPISIVANJE UGOVORA O SUFINANCIRANJU VODNIH GRAĐEVINA NA PODRUČJU GRADA OSIJEKA

u 10,00 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić nazočit će konferenciji za novinare „Ulaganje Hrvatskih voda na području OBŽ“ i potpisivanju Ugovora o sufinanciranju vodnih građevina na području grada Osijeka između Hrvatskih voda i tvrtke Vodovod Osijek.
– OBŽ, Trg A. Starčevića 2

DAN PLANETA ZEMLJE

u 10,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u obilježavanju Dana planeta Zemlje u organizaciji tvrtke Unikom d.o.o.
– Esseker centar

 

PRIJAM KUGLAČKOG KLUBA OSIJEK

u 11,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš primit će predstavnike Kuglačkog kluba Osijek i državne prvake u kuglanju Marija Liovića i Darija Radoša.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

 

SVEČANO OTVORENJE INSPECTOLAB-A

u 13,00 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić sudjelovat će u svečanom otvorenju InspectoLab-a i proslavi 20 godina poslovanja tvrtke.
– Inspecto, Vukovarska cesta 239b, Industrijska zona Nemetin

Skip to content