NAJAVA DOGAĐANJA ZA 19. SVIBNJA 2017.

Objavljeno: 18.05.2017

petak, 19. svibnja 2017.

MEĐUNARODNA INTERDISCIPLINARNA ZNANSTVENA KONFERENCIJA “BAŠTINSKA KULTURA I DIGITALNA HUMANISTIKA: SPREGA STAROG I NOVOG”
u 9,30 sati Zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham sudjelovat će u otvorenju Međunarodne interdisciplinarne znanstvene konferencije “Baštinska kultura i digitalna humanistika: sprega starog i novog”, u organizaciji Odjela za kulturologiju.
– Rektorat , Trg Sv. Trojstva 3

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: HUMANITARNA UTAKMICA ZA SOS DJEČJE SELO
u 10 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš sudjelovat će na konferenciji za novinare na kojoj će biti najavljena humanitarna utakmica Humanih zvijezda Osijeka i Humanih zvijezda Hrvatske, čiji je prihod namijenjen SOS dječjem selu Ladimirevci.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

POTPISIVANJE UGOVORA O IZGRADNJI BICIKLISTIČKIH STAZA
u 11 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić potpisat će s predsjednikom Uprave tvrtke Osijek-Koteks d.d. Zoranom Škorićem Ugovor o izvođenju radova na izgradnji biciklističke staze u Vinkovačkoj ulici (od Centralnog groblja do k.o. Antunovac) i Ugovora o izvođenju radova na izgradnji biciklističke staze u Ulici Sv. L. B. Mandića (Faza I – od Ulice vrba do Ulice čempresa i Faza II – od Ulice čempresa do Trgovačkog centra Avenue Mall).
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

OBILAZAK ZAVRŠETKA RADOVA NA NOVOM RUKOMETNOM IGRALIŠTU U TENJI
u 11 sati Zamjenik gradonačelnika Vladimir Ham zajedno sa županom Vladimirom Šišljagićem obići će novoizgrađeno rukometno igralište u Tenji.
– Tenja, A. Šenoe 7

QUADRILLA I ISPRAĆAJ MATURANATA
u 12 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić nazočit će, a zamjenik Denis Ambruš uputiti pozdravne riječi uoči početka Quadrille i ispraćaja maturanata.
– HNK i Županijska ulica

INAUGURACIJSKI LET ZA BASEL
od 18,20 sati Zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš pridružit će se predstavnicima Zračne luke Osijek i tvrtke Wizz Air koji će zajedno svečano dočekati zrakoplov ove kompanije te nazočiti inauguracijskom letu Osijek – Basel.
– Zračna luka Osijek

Jasenka Mađarević

Skip to content