NAJAVA DOGAĐANJA ZA 17. SVIBNJA 2018.

Objavljeno: 16.05.2018

POSJET MINISTRICE ZNANOSTI I OBRAZOVANJA STROJARSKO TEHNIČKOJ ŠKOLI

u 9,30 sati Ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak posjetit će Strojarsko tehničku školu Osijek povodom predstavljanja javnog poziva osnivačima za kandidiranje ustanova za strukovno obrazovanje za imenovanje regionalnim centrima kompetentnosti u (pod)sektorima: turizma i ugostiteljstva, strojarstva, elektrotehnike, informacijske i komunikacijske tehnologije, poljoprivrede i zdravstva.
U ime Grada Osijeka, posjetu i obilasku Škole pridružit će se zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš.
– Strojarsko tehnička škola Osijek, Istarska 3

 

1. MEĐUNARODNA STUDENTSKA GREEN KONFERENCIJA

u 10,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u svečanom otvorenju 1. međunarodne studentske GREEN konferencije.
– Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Sveučilišni campus

 

OTVARANJE REGIONALNE PODRUŽNICE NACIONALNE ZAKLADE ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

u 11,00 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić sudjelovat će u otvorenju Regionalne podružnice Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva u Osijeku.
– Ul. Hrvatske Republike 26

 

POČETAK RADOVA IZGRADNJE NOVIH PROSTORIJA NK SLAVONAC TENJA

u 11,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u programu otvorenja početka radova izgradnje novih klupskih prostorija i svlačionica nogometnog kluba Slavonac Tenja.
– Svete Ane 1, Tenja

 

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: NAJAVA OBILJEŽAVANJA 100 GODINA IZVIĐAŠTVA GRADA OSIJEKA I OTVORENJE IZLOŽBE „MOSTOVI PRIJATELJSTVA“

u 12,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će na konferenciji za novinare na kojoj će se najaviti obilježavanje 100 godina izviđaštva grada Osijeka 2019. Po završetku konferencije sudjelovat će u programu otvorenja izložbe pod nazivom „Mostovi prijateljstva“ čiji su autori izviđači – sudionici jedinstvenog Festivala izviđačkih pjesama Osijek – FIPO Fest-a 2017.
– GISKO

Skip to content