NAJAVA DOGAĐANJA ZA 12. LIPNJA 2018.

Objavljeno: 11.06.2018

ponedjeljak, 11. lipnja 2018. – DANAS

ZAVRŠNA SVEČANOST CENTRA IZVRSNOSTI – PODCENTAR OŠ JAGODE TRUHELKE

u 19,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u svečanom obilježavanju završetka ciklusa obrazovnog projekta Grada Osijeka Centar izvrsnosti Osijek u školskoj godini 2017./18.
– OŠ Jagode Truhelke Osijek, Crkvena 23

utorak, 12. lipnja 2018.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: OSJEČKO LJETO KULTURE

u 10,00 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa zamjenicom gradonačelnika i predsjednicom Organizacijskog odbora Osječkog ljeta kulture Žanom Gamoš i suradnicima najaviti ovogodišnji program OLJK-a.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: ENERGETSKA OBNOVA ZGRADA

u 11,00 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno sa direktorom Zavoda za stanovanje Bojanom Bodražićem predstaviti plan energetske obnove višestambenih zgrada na području grada Osijeka.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

ISPRAĆAJ AUTOBUSA NŠM NK GRAFIČAR VODOVOD OSIJEK

u 17,15 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić ispratit će autobus kadeta i starijih pionira NŠM NK Grafičar Vodovod Osijek u sklopu organiziranog i besplatnog prijevoza koji osigurava Grad Osijek.
– ispred Grafičara Vodovod Osijek, Poljski put 1/III

ZAVRŠNA SVEČANOST CENTRA IZVRSNOSTI – PODCENTAR OŠ SVETE ANE

u 19,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u svečanom obilježavanju završetka ciklusa obrazovnog projekta Grada Osijeka Centar izvrsnosti Osijek u školskoj godini 2017./18.
– OŠ Svete Ane, Ul. Sv. Ane 2

Skip to content