NAJAVA DOGAĐANJA ZA 12. I 14. SVIBNJA 2018.

Objavljeno: 11.05.2018

subota, 12. svibnja 2018.

 

DAN PROGONA NJEMAČKE MANJINE

u 9,30 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u polaganju vijenaca na komemoraciji povodom obilježavanja Dana progona njemačke manjine.
– Gradsko groblje Valpovo, kod spomenika žrtvama Radnog logora

 

„HODANJEM DO ZDRAVLJA“ I „VOLONTERI U PARKU“

u 10,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u aktivnostima „Hodanjem do zdravlja“ i „Volonteri u parku“ u sklopu Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije.
– Drvenpark

 

OSIJEK DRONE EXPO

u 11,00 sati Predsjednik Gradskog vijeća dr. sc. Željko Požega sudjelovat će u otvorenju prvog hrvatskog sajma dronova „Osijek Drone Expo“.
– Sajamski prostor Pampas

 

FESTIVAL CVIJEĆA

oko 11,30 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić posjetit će Festival cvijeća za koji je Grad Osijek, zbog velikog interesa posjetitelja i izlagača, ove godine pripremio dvodnevni program.
– Promenada, ispred Vodenih vrata

 

NAJLJEPŠA MAMA HRVATSKE

u 18,30 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će kao članica žirija u Regionalnom izboru za najljepšu mamu Hrvatske.
– Portanova

 

VEČER VINA I UMJETNOSTI

oko 20,45 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš posjetit će manifestaciju pod nazivom Večer vina i umjetnosti u sklopu koje i izlagače iz Grada prijatelja Maribora.
– dvorište Kazamata, Fakultetska 4

 

ponedjeljak, 14. svibnja 2018.

 

19. ŽUPANIJSKA KONFERENCIJA „ŽIVJETI ZDRAVO“

u 10,00 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sudjelovat će u otvorenju 19. županijske konferencije „Živjeti zdravo“ čiji je cilj predstavljanje istoimenog Nacionalnog programa.
– OBŽ, Županijska 4

 

DANI SLOVENIJE U SLAVONIJI

u 18,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u otvorenju manifestacije „Dani Slovenije u Slavoniji“.
– Kino Urania

Skip to content