NAJAVA DOGAĐANJA ZA 24. I 26. OŽUJKA 2018.

Objavljeno: 23.03.2018

subota, 24. ožujka 2018.

ŠARANA JAJA BOJAMA GRADA

od 10-13 sati Grad Osijek i ove godine, u suradnji s udrugama nacionalnih manjina i drugim građanskim udrugama, priređuje tradicionalnu preduskrsnu manifestaciju „ŠARANA JAJA BOJAMA GRADA“, koja prikazuje raznolikost i bogatstvo korizmenih i uskrsnih običaja našeg grada.

Oko 11,30 sati gradonačelnik Ivan Vrkić obići će izlagače na štandovima, a potom uputiti čestitku sugrađanima uoči predstojećih Uskrsnih blagdana te dodijeliti priznanja za najljepši štand i najljepšu pisanicu.

Tijekom obilaska štandova posjetit će i štand Mammae kluba koji obilježava Dan narcisa.
– Trg A. Starčevića

 

3. KUP GRADA OSIJEKA 2018. U MAČEVANJU

u 13,00 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u otvorenju 3. Kupa Grada Osijeka 2018., međunarodnog natjecanja u mačevanju.
– Sportska dvorana Jug II

 

ponedjeljak, 26. ožujka 2018.

PRIJEM PREDSTAVNIKA KLASTERA POLJOMEHANIZACIJE

u 9,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota sa suradnicima primit će predstavnike Klastera poljomehanizacije, dobitnike nagrade i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji za stoljeća“.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

 

IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA I 25. GODIŠNJICA UDRUŽENJA STANARA GRADA OSIJEKA

u 11,00 sati Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota nazočit će Izvještajnoj skupštini i obilježavanju 25. godišnjice djelovanja Udruženja stanara grada Osijeka.
– GČ Gornji grad

PRIJAM MIJE DIMŠIĆ

u 12 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić primit će Miju Dimšić prigodom osvojenih nagrada u 6 kategorija na dodjeli nagrade Porin.
Soba vijećnika, Kuhačeva 9

Skip to content