NAJAVA DOGAĐANJA ZA 18. I 20. STUDENOGA 2017.

Objavljeno: 17.11.2017

subota, 18. studenog 2017.

PRIJAM VELEPOSLANIKA INDIJE
Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš primit će veleposlanika Indije Nj.E. Sandeepa Kumara u sklopu njegovog boravka u Osijeku.

Po završetku prijma predviđene su izjave za medije u 16,30 sati.

– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

 

ponedjeljak, 20. studenog 2017.

POTPORE PODUZETNICIMA
u 10 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić dodijelit će potpore iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka šestoj grupi poduzetnika koja se prijavila na Javni poziv za dodjelu potpora iz Općeg programa poticanja razvoja poduzetništva na području grada Osijeka u 2017.
– Velika vijećnica, Kuhačeva 9

 

KONFERENCIJA ZA NOVINARE: NOVI NATJEČAJ ZA STIPENDIJE ZAKLADA SRCE GRADA OSIJEKA
u 10,30 sati Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će gradonačelnik Ivan Vrkić zajedno s Vladimirom Hamom, predsjednikom Zaklade Srce Grada Osijeka i Romanom Kristićem, upraviteljem Zaklade, najaviti raspisivanje novog natječaja za stipendije.
– Soba vijećnika, Kuhačeva 9

 

„STVARAJMO MIR“
u 11,30 sati Zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sudjelovat će u događaju pod nazivom „Stvarajmo mir“ u organizaciji Udruge Dokkica, u sklopu projekta „Mir je moj đir“, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana dječjih prava.
– Esseker centar

 

„PRVA IZLOŽBA“
u 17 sati Gradonačelnik Ivan Vrkić nazočit će otvorenju izložbe ulja na platnu autora Romana Žarića pod nazivom „Prva izložba“ u sklopu projekta Mala galerija GISKO.
– GISKO

Skip to content