Gradonačelnik Radić nagradio MOK Mursa-Osijek s 5000 eura za osvajanje Kupa Vinka Dobrića

Objavljeno: 17.03.2023

Osječki gradonačelnik Ivan Radić primio je u petak seniorsku momčad Muškog odbojkaškog kluba Mursa – Osijek prigodom osvajanja Hrvatskog odbojkaškog kupa ,,Vinko Dobrić” te im uručio novčanu nagradu u iznosu od 5000 eura.

Čestitavši momčadi i stručnom stožeru na ostvarenom rezultatu, gradonačelnik Radić zahvalio im je što pronose ime grada Osijeka te poželio još sportskih uspjeha i trofeja.

– Ulažemo velika sredstva u sport. Podržavamo i naš muški odbojkaši klub, ove godine s oko 150.000 eura. Za osječku Mursu ovo je treći naslov u ovome natjecanju, a imamo priliku biti i prvaci Hrvatske, čemu se iskreno nadamo. Čestitam momčadi na borbenosti i uspjesima – kazao je gradonačelnik Radić.

Zlatko Kraljević, predsjednik kluba, zahvalio je gradonačelniku na prepoznavanju uspjeha, ocijenivši novčani dar kao dodatni poticaj za osvajanjem dvostruke krune, dok je trener Mario Teppert poručio kako su osvajanjem kupa odradili dio zacrtanog posla te da se nastavljaju dalje pripremati za osvajanje prvenstva.

Kapetan momčadi Davor Bogdanović zahvalio je i navijačima koji su u Zagrebu stvorili atmosferu domaćeg terena, dodajući da je bio užitak igrati. Poručio je kako u narednim utakmicama žele zadržati prvu poziciju izrazivši nadu za osvajanjem prvenstva.

Skip to content