Na Vijencu Ivana Meštrovića završena rekonstrukcija nogostupa i kolnika vrijedna 400 tisuća kuna

Objavljeno: 10.07.2022

Osječki gradonačelnik Ivan Radić sa suradnicima obišao je završene radove na rekonstrukciji nogostupa i kolnika na Vijencu Ivana Meštrovića.

„Nakon Višnjevca, Josipovca, Industrijske četvrti, Lijeve obale, Juga 2, evo nas i na Vijencu Ivana Meštrovića u Gradskoj četvrti Tvrđa. Dokaz da brinemo uistinu o svim dijelovima našeg grada. Ovdje je saniran nogostup u dužini od 70 metara i rekonstruiran kolnik u dužini od 400 metara. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 400 tisuća kuna.
Podsjetit ću vas da smo krajem prošle godine u ovoj Gradskoj četvrti obnovili Istarsku ulicu u vrijednosti od gotovo milijun kuna, da smo energetski obnovili Dječji vrtić Radost u vrijednosti od gotovo 2 milijuna kuna, da je ovdje jedno od najvećih gradilišta, Tvrđa, gotovo 130 milijuna kuna.“- izjavio je gradonačelnik Radić nakon obilaska izvedenih radova.

Za Gradsku četvrt Tvrđa ove je godine u Programu prioriteta za održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture u proračunu osigurano 544 tisuće kuna što je 10 % više u odnosu na 2021. Gradonačelnik Radić zahvalio je svim vijećnicima iz GČ Tvrđa na suradnji, doprinosu i inicijativama, te poručio da će gradska Uprava nastaviti slušati vijećnike i sugrađane, te raditi u interesu građana Osijeka.

Skip to content