Motomrazovi darivali najmlađe

Objavljeno: 07.12.2019

Motomrazovi su i ove godine na svoj tradicionalni način razveselili najmlađe Osječane. Veliki broj mališana, u pratnji odraslih, dočekao je na Trgu Ante Starčevića povorku Motomrazova koji su već iz daleka, brujanjem motora, najavili svoj dolazak.

Jedan od Motomrazova, predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak, izrazio je ponos što članovi kluba koji broji 45 godina postojanja, već punih 18 godina kao Motomrazovi uveseljavaju najmlađe.
-Želim zahvaliti svoj djeci i njihovim pratiteljima što nas svake godine u ovako velikom broju dočekuju i ponosimo smo što je ova priča prošla kroz cijelu Lijepu Našu, a i kroz susjedne države kao što je Mađarska jer su nam danas ovdje i gosti iz prijateljskog grada Pečuha te iz Tuzle i Subotice. To je priča koju je Moto klub Osijek proširio, ne samo u Hrvatskoj, nego možemo reći i jednim dijelom Europe. Vjerujem da ćemo tako nastaviti i nadalje jer je ovo dobra priča i turistički sadržaj kojem smo i mi motoristi doprinijeli. – kazao je predsjednik Moto kluba Osijek Zdravko Bošnjak.

Slatkoj akciji na središnjem osječkom Trgu, pridružili su se i drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Karlo Šatvar te predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin.
-Hvala Motomrazovima što i ove godine organiziraju događanje po kojem smo posebni i prepoznatljivi – ne samo u Osijeku, nego i u Hrvatskoj. U vrijeme adventa, iščekivanja Božića, ovo je prekrasan način za razveseliti našu djecu, a po svim sretnim licima naših mališana vidimo da su u tome i ove godine uspjeli. – naglasio je drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Karlo Šatvar.
– Motomrazovi su postali brend, ne samo grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, nego i Hrvatske jer s ovom manifestacijom posjećuju i susjedne države, Mađarsku i BiH i uveseljavaju one najmlađe, posebice djecu bez roditeljske skrbi i djecu u potrebi. Dokaz je to da je Moto klub Osijek često, prije svega humanitarna organizacija. – istaknuo je predsjednik Županijske skupštine Dragan Vulin.

Bajkeri i bajkerice velikog srca, prije dolaska na Trg Ante Starčevića, tradicionalno su posjetili i Dječji dom Klasje te Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj, a Motomrazovi su najavili i posjet i darivanje djece iz Klasja koja borave u Belom Manastiru, Bistrincima, Čepinskim Martincima i Antunovcu.

Bajkeri i bajkerice – hvala Vam!

Skip to content